Account Manager | Field Sales Manager (ingevuld)

By 27 februari 2018Medical Devices, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Vind jij het leuk om naast je rol als Accountmanager ook als Field Manager/Coach te werken?

 


Standplaats: Midden Nederland
Functie rol: Sales
Branche: Medical Devices

Inhoud functie:

Als Accountmanager/Field-Sales Coach ben je verantwoordelijk voor het advies en de verkoop van de producten en diensten, die in lijn met de marketing en sales plannen worden geïmplementeerd. Je bent verantwoordelijk voor het creëren, onderhouden en uitbouwen van een goede en langdurige relatie met key opinion leaders, specialisten, diabetes verpleegkundigen, praktijk ondersteuners/huisartsen, apothekers, en andere geselecteerde HCP’s. Door jouw goede kennis van de producten, de indicaties en de markt ben je een uitstekende gesprekspartner voor al deze stakeholders op het gebied van informatie en (business) advies en verkoop.
Om je vak-en marktkennis op peil te houden bezoek je relevante congressen, vergaderingen en symposia. Zelf lever je ook een belangrijke bijdrage aan het ondersteunen, ontwikkelen en initiëren van lezingen en bijeenkomsten. Naast de werkzaamheden als Accountmanager in het eigen rayon ben je als Field-Sales Coach verantwoordelijk voor de dagelijks aansturen en het coachen van 2 tot 4 Accountmanagers. Onder deze verantwoordelijkheden vallen o.a. initiëren en implementeren van sales strategieën in overleg met de Product Manager, KeyAccountmanager, Market Access Manager en uiteraard de Country Manager, het voorbereiden en plannen van salesmeeting en het coachen van de Accountmanagers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Country Manager Nederland.

Functie eisen:

Afgeronde HBO opleiding.
Minimaal 5 jaar accountmanagement ervaring binnen de farma
Coaching – Sales Manager ervaring
De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift
Commercieel, medisch inhoudelijke, doorzetter, klantgericht, netwerker, ondernemer, teamplayer, flexibel, communicatief, overtuigingskracht,
planner, zelfstarter, initiator, doel- en resultaatgericht analytisch.

Over onze opdrachtgever:

Bedrijf op het gebied van Diabetes Care.


Heb je belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact op te nemen om je mogelijkheden nader te bespreken.

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!