Accounts Receivable Analist

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Vind jij het leuk om te bouwen, te verbeteren en het opzetten van nieuwe procedures als Accounts Receivable Analyst voor een Medical Device bedrijf?


Standplaats: Regio Vinkeveen
Functie rol: Finance
Branche: Medical Devices

Inhoud functie:

De Accounts Receiveable Analist is verantwoordelijk voor het beheren en oplossen van alle specifieke lokale activiteiten en eventuele problemen met lokale commerciële klanten als interface tussen het regionale boekhoudplatform (RAP) en accountants voor transactie-boekhoudkundige activiteiten en de lokale teams.
Hij/Zij zorgt voor een efficiënte, tijdige en nauwkeurige betaling aan de accounts,  door alle specifieke lokale zaken te beheren naar facturering, verzameling en oplossingsactiviteiten.
De Accounts Receiveable Analist  monitort rekeningen van klanten, controleert orders en neem contact op met klanten om eventuele factuurproblemen  of betalingsverschillen op te lossen.  Hij/Zij is ook Verantwoordelijk voor het verkrijgen en beoordelen van credit applicaties en profielen van nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast vind je het leuk om mee te helpen bouwen en verbeteren van deze afdeling en werk je nauw samen met je collega's in binnen en buitenland.

Functie eisen:

Diploma Boekhouding, Accounting of soortgelijk.

Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare positie.

Teamplayer, sterk afhankelijk van goede contacten binnen de organisatie met Finance, Distributie, Order Management en Systeem Administratie.

Klantgerichtheid, Proactief, Probleemoplossend, Flexibiliteit, Respectvol en Integer.

Uitstekend in Engels in woord en geschrift, andere talen zijn meer dan welkom (vooral Frans).

Bewezen track record op het gebied van ERP, Order to Cash systemen en het snel absorberen van nieuwe en veranderende technologie.

Over onze opdrachtgever:

Bedrijf in de Medical Device.


Heb je belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact op te nemen om je mogelijkheden nader te bespreken.

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!