Adviseur Cleanrooms Farmaceutische Industrie

By 13 maart 2019Public Health, Vacatures

Is de farmaceutische industrie  jouw wereld en ga jij  een plek voor de Cleanrooms van dit bedrijf verwerven?

Standplaats: Nederland
Functie rol: Sales
Branche: Public Health

Inhoud functie:

Je voelt je als een vis in het water wanneer je in gesprek bent met farmaceutische bedrijven. Je spreekt dezelfde taal en snapt de interne problematiek van de steriele productieomgeving. Door je bestaande netwerk aan te spreken krijg je snel tractie en zichtbaarheid binnen de Nederlandse markt.

Als Adviseur ben je commercieel verantwoordelijk voor het vergroten van onze marktpositie en het uitbouwen van het klantenbestand binnen o.a. de farmaceutische industrie. Je realiseert nieuwe business door het aanspreken en verder verbreden van je bestaande netwerk. Jij weet exact hoe je het best in gesprek kan gaan met de markt, in de taal van de klant.

Relaties opbouwen en onderhouden zit in het bloed. Je ontwikkelt partnerships en onderhoudt de contacten met andere onderdelen van het moederbedrijf, opdrachtgevers, adviseurs en andere relevante personen en instellingen. Je hebt  een heldere visie op de aanpak van projectverkoop en cross-selling.
Je maakt onderdeel uit van de afdeling ontwikkeling. Binnen deze afdeling kun je sparren over de commerciële aanpak en wordt je inhoudelijk ondersteund op gebied van technische inhoud, marketing en calculatie.

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde technische of Technisch Bedrijfskundige opleiding, minimaal op HBO niveau. Je bent Apotheker en commercieel en op zoek naar een andere richting. Je hebt 3 tot 10 jaar werkervaring. Een actief netwerk binnen de farmaceutische industrie is een must. Je hebt een heldere visie op de markt en volgt de actuele ontwikkelingen voor cleanrooms.
Uiteraard ben je in staat om jouw visie op de markt en je manier van aanpak te gieten in een helder plan.

Pionier, doorzetter, sociaal, communicatief vaardig, oplossingsgericht en affiniteit met techniek.

Over onze opdrachtgever:

Het bedrijf is specialist op het gebied van schone lucht. Van het ontwerpen van operatiekamers voor een (academisch) ziekenhuis of een kliniek, het produceren van het materiaal in de eigen fabriek, tot het bouwen van de OK. Maar daar houdt het niet op. Na de bouw en de installatie valideren zij de ruimte, en nemen deze eventueel in beheer.

Het bedrijf heeft de persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational. We bieden een werkplek waarbij iedereen een belangrijk onderdeel is om tot een kwalitatief hoogstaand product te komen. Wij bieden een marktconform salaris aangevuld met uitstekende secundaire voorwaarden waaronder lease auto.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#vacature #Nederland #cleanrooms #ok #sales #lucht #farma #tolmancs #interflow