Apothekersassistent Bereikbaarheidsdiensten Capelle aan de IJssel

By 22 februari 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Vind jij het leuk om ook te werken op andere tijden en ben je minimaal voor 2 nachtdiensten per week inzetbaar, dan ben jij de Apothekersassistente die wij zoeken!

Standplaats: Capelle aan de IJssel
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Apothekersassistent Bereikbaarheidsdiensten (gemiddeld 25 uur per week)
De apotheek is gespecialiseerd in het leveren van diensten en farmaceutische zorg aan cliënten van zorginstellingen. Wij maken het verschil als het gaat om het ontzorgen van de instelling en het leveren van toegevoegde waarde aan specialist ouderengeneeskunde en verpleging. Maximale veiligheid voor de cliënt en ondersteuning van de zorg is ons hoofdprioriteit.

Functieomschrijving:
Als Apothekersassistent bereikbaarheidsdienst ben je het aanspreekpunt voor alle medicatie gerelateerde spoedvragen van twee vestigingen en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan kwalitatief hoogstaande farmaceutische zorg voor de cliënt. Het contact is voornamelijk met verplegend personeel van de instellingen. Je ontvangt de spoedvragen en handelt deze vraag af, eventueel na afstemming met een van de apothekers uit het team.
Je werkt 1 a 2 dagen gedurende de reguliere openingstijden, tussen 8:00 en 18:00 uur, aangevuld met bereikbaarheidsdienst volgens het rooster

• Bereikbaarheidsdienst 21:00 tot 08:00 uur
• Feest- en zondagen bereikbaarheidsdienst: 16:00 tot 08:00 uur.

Functie eisen:

Functie eisen:

  • Ervaring met een van de systemen Pharmacom, Farmed Rx en Medimo is een pré;
  • Accuraat, communicatief vaardig, flexibel en met een positieve instelling;
  • Woonachtig regio Capelle aan de IJssel;
  • Eén a twee dagen werkzaam tijdens de reguliere openingstijden;
  • Gediplomeerd apothekersassistent;
  • Klantgericht.

 

Over onze opdrachtgever:

De Apotheek is een gespecialiseerde apotheek die zorginstellingen bijstaat in het realiseren van een optimale situatie rondom medicatie en medicatieveiligheid. Wij maken het verschil als het gaat om het ontzorgen van de instelling en het leveren van toegevoegde waarde aan specialist ouderengeneeskunde en verpleging. Maximale veiligheid voor de cliënt en ondersteuning van de zorg is ons hoofdprioriteit.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Verantwoordelijk voor deze vacature is: Daphne Hendriks       +31 (0)6 12437776 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!