Apothekersassistent Den Haag

By 8 oktober 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Ben jij woonachtig in Den Haag en heb jij ervaring met Pharmacom? Dan zoeken wij jou.

Standplaats: Den Haag
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Als Apothekersassistent werk je zelfstandig en in teamverband. Je hoofdactiviteiten zijn het bewaken van medicatie en het geven van voorlichting advies bij de verstrekking van genees en zelfzorgmiddelen en daarnaast het verrichten van overige werkzaamheden binnen de apotheek. Je komt te werken in een apotheek waar veel nieuwe ontwikkelingen zijn en niet onbelangrijk, je krijgt te maken met een leuk team dat gaat voor elkaar en zich verantwoordelijk voelt voor de zaak. 

Functie eisen:

Wij zoeken een gediplomeerd apothekersassistent, met ervaring Pharmacom en eventueel met Baxter ervaring.

Ben je:

  • stressbestendig
  • flexibel
  • vrolijk
  • puctueel 
  • enthousiast
  • gemotiveerd

En heb je goede communicatie vaardigheden en houd je van mensen en het apothekersassistente vak, dan ben jij de collega die wij zoeken. Je komt te werken in een apotheek waar veel nieuwe ontwikkelingen zijn en niet onbelangrijk, je krijgt te maken met een leuk team dat gaat voor elkaar en zich verantwoordelijk voelt voor de zaak. 

Over onze opdrachtgever:

Het gaat om 2 apotheken, met ieder een vacature. Een grote apotheek in een gezondheidscentrum met meerdere huisartsen en sinds 2005 in een nieuwe praktijk. Met veel divers publiek en veel eerste uitgiftes. De andere apotheek is eveneens een grtote apotheek waar ook met Baxter gewerkt wordt.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in ons vaandel. Wij houden met een speciaal 'bewakingssysteem' uw medicijngebruik en mogelijke bijwerkingen in de gaten. Onze dienstverlening is bekroond met het HKZ-kwaliteitskeurmerk.

 

 

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Dat kan ook via de Chat online knop rechts onderaan deze pagina.

Verantwoordelijk voor deze vacature is: Daphne Hendriks +31 (0)6 12437776 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apothekersassistent #apothekersassistente #farmacie
Apothekersassistent Den Haag
Rate this post