Apothekersassistent locatie Leiden

By 12 juni 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Ter uitbreiding van ons gezellige team zijn wij op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent. Woon jij omgeving Leiden?

Standplaats: Leiden
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het bewaken van medicatie en het geven van voorlichting en advies bij de verstrekking van genees-, en zelfzorgmiddelen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de voorraad. Je verwerkt zelf baxterwijzigingen en bent medeverantwoordelijk voor de belevering van tehuizen. Ook communiceer je op het gebied van zorg en logistiek met andere zorgverleners, zoals huisartsen, thuiszorg en verpleging in tehuizen.

Functie eisen:

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste (bijna) gediplomeerde apothekersassistent (M/V), werkzaam in beide vestigingen in Leiden voor 16-24 uur, meer uren zijn zeker in overleg mogelijk. Je hebt een proactieve, flexibele en zorgverlenende instelling. Je bent collegiaal en kunt met zowel cliënten als zorgverleners goed communiceren. Je houdt van aanpakken en durft verantwoordelijkheid te nemen. 

Wij werken met Pharmacom. Misschien is het fijn om te weten dat iedereen bij ons een uur pauze heeft tussen de middag. De werktijden kunnen varieren van 8-17/ 8:30-17:30 of 9-18.

Over onze opdrachtgever:

Wie zijn wij?

Onze twee apotheken vormen een samenwerkingsverband in Leiden. Kernkwaliteiten zijn de teamspirit, klantgerichtheid en farmaceutische innovatie. Beide apotheken zijn zelfstandig en maken deel uit van een gezondheidscentrum. De apotheken nemen deel in stichting ZorgSaam. Dit is een geïntegreerd eerstelijns samenwerkingsverband (GES). Hierdoor bestaat een vergaande samenwerking tussen huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten en diëtisten. Ons team kenmerkt zich door een goede sfeer en professionele instelling. Een snelle en klantvriendelijke dienstverlening staan centraal.

Recentelijk zijn beide apotheken gemoderniseerd en voorzien van moderne faciliteiten, zoals track and trace, Smart-filling en een uitgifte automaat.

 

Wat bieden wij?

Naast een team van gezellige collega's ga je aan de slag in een professionele organisatie die mee gaat met de tijd. We dragen 'hippe' bedrijfskleding, die twee keer per jaar door de assistentes zelf gekozen wordt. We vinden het belangrijk dat er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Er wordt in overleg een persoonlijk opleidingsplan opgesteld, waarin we zowel individueel, als in groepsverband met je aan de slag gaan. Bij gebleken geschiktheid is er eventueel ook de mogelijkheid om de Hbo-opleiding tot farmaceutisch consulent te volgen.

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apothekersassistent #apothekersassistente #farmacie