Apothekersassistent poliklinische apotheek

By 1 oktober 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Wil jij werken binnen een jong en enthousiast apotheekteam, dan zijn wij op zoek naar jou!

Standplaats: Amsterdam
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

In onze poliklinische apotheek word je afwisselend op van onze taken ingeroosterd. Dit kan zijn aan de balie patiënten helpen, ontslagmedicatie aanschrijven, naar de afdeling gaan of opname gesprekken doen. Uiteraard kijken we samen met jou waar je het beste in uitblinkt. Binnen de apotheek werken wij ook met enthousiaste farmaceutisch medewerkers die onze apotheek ondersteunen bij de werkzaamheden. Tevens leiden wij apothekersassistenten zelf op en geven wij hen de kans zichzelf verder te ontwikkelen binnen het vak.

Wat zijn je hoofdtaken:

  • afhandelen eerste uitgifte
  • het bewaken van medicatie en het geven van voorlichting advies bij de verstrekking van genees en zelfzorgmiddelen.

Wil jij graag specialistische zorg leveren aan patiënten die in het ziekenhuis behandeld worden? Lijkt het jou leuk om je te verdiepen in tweedelijns behandelingen en vind je patiëntenzorg erg belangrijk? Dan zoeken wij jou!

 

Functie eisen:

Jij bent:

  • Een gediplomeerd apothekersassistent(e)
  • Klantvriendelijk
  • Communicatief vaardig
  • Beschikbaar voor 24 – 36 uren per week
  • Ervaring met MIRA (CGM Apotheek) is een pre
  • Woonachtig regio Amsterdam

Dan ben jij degene die wij zoeken binnen ons jonge en diverse apotheekteam!

Over onze opdrachtgever:

Bij de Poliklinische apotheek kunt u terecht voor medicijnen als u een recept van uw specialist heeft gekregen, na bijvoorbeeld een bezoek aan de polikliniek, dagbehandeling, of na ontslag uit het ziekenhuis. Het voordeel hiervan is dat de apotheek gevestigd is in het ziekenhuis zelf. Door de nauwe samenwerking met specialisten kunnen vragen of onduidelijkheden over de voorgeschreven medicijnen snel worden opgelost. De apotheek is voor iedereen toegankelijk.

 

Wat wij je aanbieden:

Onze poliklinische apotheek te Amsterdam biedt een afwisselende werkomgeving waar klantvriendelijkheid en efficiënt werken hoog in het vaandel staat. Om up-to-date te blijven wordt met regelmaat bijscholing en nascholing aangeboden. De functie van Apothekersassistent wordt gewaardeerd en beloond conform de Cao Apotheken. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren.

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Verantwoordelijk voor deze vacature is: Daphne Hendriks       +31 (0)6 12437776 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apothekersassistent #apothekersassistente #farmacie
Apothekersassistent poliklinische apotheek
Rate this post