Apothekersassistent regio Leusden (ingevuld)

By 22 mei 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Ben je apothekersassistent. En kan je ons team voor 24 uur de komende periode (tot medio september 2018) komen ondersteunen tijdens een zwangerschapsperiode van een van onze collega’s?

 

Standplaats: Leusden
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Hoofdactiviteiten:

  • het bewaken van medicatie en het geven van voorlichting advies bij de verstrekking van genees en zelfzorgmiddelen

Ben jij een enthousiaste apothekersassistente en weet je dit ook aan de balie uit te stralen? Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren.

 

Functie eisen:

Wij bieden vanwege een zwangerschapsverlof een tijdelijke baan aan voor 3 werkdagen (25,5 uren per week- voorkeur dinsdag, woensdag, donderdag) in een klein, leuk team. Dit betreft de periode medio mei 2018 tot en met september 2018.

Wij zoeken iemand die weet van aanpakken, stressbestendig is, zorgvuldig en netjes kan werken, goed kan communiceren en een klantvriendelijke houding heeft. Kennis van Pharmacom Nieuw is handig. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over onze opdrachtgever:

De apotheek is gevestigd in een mooi, nieuw gezondheidscentrum. De apotheek is in het bezit van een HKZ-certificaat. Kenmerkend is verder dat de apotheek nog groeiende is en een uitgebreide handverkoop heeft.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!