Apothekersassistent Utrecht

By 23 mei 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Het team bestaat uit 7 apothekersassistentes, 3 apothekers, 3 ondersteunende medewerkers en een aantal studenten. Maar het team mist nog een apothekersassistent, ben jij de apothekersassistent die wij zoeken?

 

Standplaats: Utrecht
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

De Apotheek is op zoek naar een apothekersassistent(e) met goede communicatieve vaardigheden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in deze mooie Utrechtse apotheek? Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

De apotheek werkt  met het apotheekinformatiesysteem CGM Apotheek. In de Apotheek wordt niet met een robot gewerkt, maar wel met Track en Trace van Recept Locatie en ook met de Medicijnmonitor. Een deel van de recepten wordt verwerkt met Central Filling. Alle apothekersassistentes zijn ingeschreven in het KAOF register. Nascholingen doet men teambreed d.m.v. KNMP Kennistests en SBA nascholing. Daarnaast volgen de medewerkers individuele nascholing. Er worden geen bereidingen meer in de apotheek gemaakt.

 

Functie eisen:

Wie zoeken wij?
In de Apotheek werkt het hele team hard om de patiënten de zorg te geven die zij nodig hebben “zorg op maat”. Het team maakt veelvuldig gebruik van de 2 spreekkamers om een goede uitgiftebegeleiding te geven.

Om het team compleet te maken zijn wij op zoek naar een apothekersassistent(e) met goede communicatieve vaardigheden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Algehele receptgang van aannemen van een recept tot afleveren
  • Eerste Uitgifte begeleiding aan de balie en in de spreekkamer
  • Zelfzorgadvies geven
  • Logistieke taken en ondersteuning bij het baxteren
  • Medicatie verzorgen voor het HOSPICE in Utrecht
  • Voorkeur is minimaal 24 uur, minder kan in overleg.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet.

Over onze opdrachtgever:

De Apotheek is een gecertificeerde apotheek in de multiculturele wijk in Utrecht. De apotheek is gevestigd in een groot gezondheidscentrum.
Het team bestaat uit 7 apothekersassistentes, 3 apothekers, 3 ondersteunende medewerkers en een aantal studenten. Een heel divers team met medewerkers van 19 tot 63 jaar en met een zeer diverse achtergrond. In het gezellige team zijn een goede werksfeer en collegialiteit heel belangrijk.

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apothekersassistent #apothekersassistente #farmacie