Apothekersassistent voor zorginstellingen Amsterdam

By 1 oktober 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Sta jij stevig in je schoenen en ben je gediplomeerd apothekersassistent? Dan zoeken wij jou!

 

 

Standplaats: Amsterdam
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistent(e).
Een dame of heer die in staat is door kennis en ervaring de apotheker te ondersteunen bij de dagelijkse verwerking van alle medicatieverzoeken. Het is een zeer diverse baan met vele verschillende taken; van receptverwerking tot het coördineren van spoedmedicatie. Afwisselend en verantwoordelijk werk. Ben je klaar met het werken aan de balie? Lees dan verder!

De functie
Onze organisatie verzorgt voor ruim 7000 patiënten in Amsterdam de medicatie. De receptmutaties worden verwerkt door de afdeling receptverwerking. Hierna wordt dit gecontroleerd door een Apotheker. Deze apotheker wordt bijgestaan door een Apothekersassistent(e). Deze zal zich bezig houden met het actief ondersteunen van de medicatiebewaking (MFB’s), het begeleiden van nieuwe opnames of ontslag en medicatie verificatie. Daarnaast is een belangrijke taak het coördineren van logistieke zaken rond de medicatiebezorging, bijvoorbeeld in het geval van spoedmedicatie. Er zal dus veel contact zijn met de instellingen waaraan we de medicatie leveren.

Functie eisen:

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een collega die stevig in zijn/haar schoenen staat en snel zelfstandig kan functioneren. Je hebt een diploma apothekersassistent en enkele jaren werkervaring. Een goede beheersing van een van de volgende systemen; CGM Apotheek (MIRA), FarmedRX, Medimo of Chipsoft HiX is mooi meegenomen. Je beschikt over communicatieve vaardigheden, toont verantwoordelijkheidsgevoel en kijkt ernaar uit om je in een dynamische omgeving verder te ontwikkelen. Tot slot vragen we een klantgerichte instelling en de bereidheid om werk van collega’s over te nemen als dat nodig is.  

Voorkeur is fulltime, andere uren in overleg.

Over onze opdrachtgever:

\Wij leveren niet alleen medicijnen, maar wij denken en praten ook mee. Op hetzelfde niveau als uw zorgprofessionals. Wij houden rekening met al uw wensen op het gebied van levering, bewaking en afstemming. Voor een zo groot mogelijke veiligheid werken we nauw samen met u. Optimale veiligheid komt in onze visie het beste tot stand in de driehoek arts-zorg-apotheek. Onze ervaring en vakkennis zijn daarbij de leidraad.

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Dat kan ook via de Chat online knop rechts onderaan deze pagina.

Verantwoordelijk voor deze vacature is: Daphne Hendriks +31 (0)6 12437776 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apothekersassistent #apothekersassistente #farmacie
Apothekersassistent voor zorginstellingen Amsterdam
Rate this post