Coördinator meewerkend Productie (ingevuld)

By 19 juni 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Zou jij graag door willen groeien naar teamleider? Dan zoeken wij jou voor deze coördinerende functie.

 

Standplaats: Amsterdam
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Functie-inhoud:
Als meewerkend coördinator zorg je ervoor dat werkzaamheden binnen onze geneesmiddelen distributie afdeling (o.a. het produceren van baxterrollen) soepel verloopt. Naast het coördineren van dit productieproces vormt het personeelsmanagement van de circa 25 vaste medewerkers en 15 oproepkrachten binnen de afdeling een belangrijke taak. Je draagt onder meer zorg voor het opstellen van het afdelingsrooster en zorgt ervoor dat medewerkers goed getraind zijn en zich houden aan de geldende GDS normen. Daarnaast werk je ook zelf mee binnen de afdeling. Dit is een interessante functie voor sollicitanten die door willen groeien naar een toekomstige teamleidersrol.

Functie eisen:

Functie-eisen:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgerond MBO 4 diploma en een sterke affiniteit voor het coördineren van logistieke (productie-)processen. Je kunt planmatig en gestructureerd werken en bent bovendien nauwkeurig. Hierdoor ben je elke dag in staat ervoor te zorgen dat er voldoende mensen aanwezig zijn en de werkprocessen probleemloos verlopen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om medewerkers te stimuleren om hun werkzaamheden naar beste vermogen te verrichten.

  • diploma apothekersassistent is een pre, maar kennis van logistiek en/of leidinggevende ervaring is ook zeer wenselijk.
  • fulltime functie
  • werkuren 11:00 – 19:00 (di-za)
  • bereikbaarheid en werken in de weekenden

Over onze opdrachtgever:

De Apotheek is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de geautomatiseerde geneesmiddeldistributie voor verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio Amsterdam. Wij pakken geneesmiddelen in voor onze cliënten per dag per inname moment. Kwaliteit in aflevering en in totale farmaceutische zorg aan onze cliënten staan bij ons voorop, zodat de juiste cliënt, de juiste medicatie, in de juiste dosering, op het juiste tijdstip verstrekt krijgt.

 

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een fulltime dienstverband, in beginsel voor bepaalde tijd, voor de duur van 8 maanden. Van toepassing is de CAO openbare apotheken. Naast een passende salariëring bieden wij een uitstekende reiskostenvergoeding en gratis parkeergelegenheid indien met eigen vervoer wordt gereisd.

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.

Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apothekersassistent #apothekersassistente #farmacie