Detachering & Interim

Steeds vaker wordt gezocht naar flexibele oplossingen voor personeelsvraagstukken, de noodzaak tot detachering en interim management neemt toe. Wanneer u als organisatie behoefte heeft aan tijdelijke krachten, vanwege tijdelijk capaciteitstekort, behoefte heeft aan een vakinhoudelijke specialist voor een speciaal project, of wegens zwangerschap of ziekte, kunt u bij Tolman Consultancy terecht. Kiest u ervoor om een kandidaat te detacheren dan kunt u zonder allerlei interne procedures, papierwerk en wettelijke verplichtingen toch de tijdelijke open plek opvullen. Of kiest u voor een Zelfstandige Professional.

Samenwerking met een ‘verlengde proefperiode’, kan dat? Via detachering is dat inderdaad mogelijk en na een vooraf afgesproken (langere) periode bepaalt u of de medewerker in loondienst komt of gedetacheerd blijft. Detachering kan ook voor kortere periodes, hierover maken wij een maatwerk afspraak met u. Want in iedere opdracht wordt gekeken naar de juiste match en niet alleen naar het invullen van de werkzaamheden. Door onze persoonlijke werkwijze is ieder traject een maatwerk traject en garanderen wij kwaliteit.

Een andere manier van detachering is het invullen van een functie op projectbasis bij (verschillende) opdrachtgevers. Het contract is vaak voor de duur van het project. Afhankelijk van de duur van het project is er een opzegtermijn verwerkt in het contract. Tevens kan er sprake zijn van secundaire arbeidsvoorwaarden als (afwijkende) pensioenopbouw, auto, mobiele telefoon of ATV. Wij helpen u graag op een heldere, transparante en zorgvuldige wijze met het zoeken van de juiste medewerkers bij uw projecten.

Voordelen

  • Vrij van alle juridische en administratieve handelingen betreft verlonen
  • Vanaf de eerste ziektedag geen kosten meer
  • Bij ziekte de juiste begeleiding
  • Geen extra hoge personeelskosten in de vakantiegeldperiode
  • Personeelskosten zijn helder zonder verrassingen achteraf
  • U ontvangt periodiek een overzichtelijke factuur
  • Persoonlijke helpdesk voor opdrachtgever als werknemer.

Soldij zorgt er namens Tolman voor dat de medewerkers deze uren uitbetaald krijgen. Soldij is NEN 4400 gecertificeerd en mag daarvoor het SNA (Stichting Normering Arbeid) keurmerk dragen welke haar diensten en kwaliteiten waarborgt.

Als werkgever blijft u verantwoordelijk voor het aansturen van uw personeel. U bepaalt de hoogte van het salaris, het aantal te werken uren, een bonus wel of niet, u doet de beoordelingsgesprekken en regelt alle andere zaken die van belang zijn voor het functioneren van uw medewerkers op de werkvloer. Voor uw werknemers verandert er dus in feite niets.

Zekerheid voor u en zekerheid voor uw medewerkers

Wij richten ons bij detachering op opdrachten voor een langere periode waar kandidaten geplaatst worden. De nadruk ligt op de juiste match, voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Wil je meer informatie over deze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.