Directeur | ondernemende Psychiater of Klinisch Psycholoog (ingevuld)

By 14 juli 2018Vacatures, Zorg

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Ben jij als ondernemende Psychiater of Klinisch Psycholoog, het nieuwe boegbeeld (Directeur) van dit innoverende bedrijf?

 


Standplaats: Regio Amsterdam
Functie rol: Zorg
Branche: Zorg

Inhoud functie:

Als ondernemende Psychiater of Klinisch Psycholoog onderschrijf je de innovatieve visie van het bedrijf, bent het inhoudelijk geweten van de organisatie en draagt eindverantwoordelijkheid voor de behandelprogramma’s. Je weet de groeiambitie van de organisatie te realiseren door actief en inspirerend te werken aan de bekendheid  en door op innovatieve wijze het product breed uit te dragen. Je denkt mee over de herijking van de strategie en plannen om de zorg te concentreren.

Je geeft als inhoudelijk Directeur leiding aan de professionals, stuurt op hun persoonlijke groei en ontwikkeling en draagt zorg voor een inhoudelijk goed en gedegen beleid. Je bent wetenschappelijk geïnteresseerd en benut dit om voortdurend te professionaliseren om koploper te blijven.

Om je te kunnen focussen op de inhoud en het realiseren van de groeidoelstellingen word je ondersteund op het gebied van bedrijfsvoering.

Functie eisen:

Psychiater of Klinisch Psycholoog

Over onze opdrachtgever:

Bedrijf dat wil groeien en een toonaangevende speler wil worden in de GGZ. Als innovatieve speler brengt deze organisatie positieve gezondheid in de praktijk met als doel mensen zich eigenaar te laten voelen van hun gezondheid.

Gezien je formaat als inhoudelijk professional met ruime behandelervaring in de GGZ en als ondernemer gaat het bedrijf graag met je in gesprek over hoe ondernemerschap binnen deze organisatie vorm te geven.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#vacature #psychiater #psycholoog #GGZ #Noord Holland #Amsterdam
Directeur | ondernemende Psychiater of Klinisch Psycholoog (ingevuld)
Rate this post