Doktersassistente met Callmanager en zorgdossier kennis

By 23 april 2018Vacatures, Zorg

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Heb jij als doktersassistente ervaring met Callmanager binnen de huisartsenpost. En met zorgdossier van CGM (voorheen Labelsoft). Dan zoeken wij jou?

 

Standplaats:
Functie rol: Administratief/secretarieel
Branche: Zorg

Inhoud functie:

Wij zoeken ondersteuning (oproepbasis) voor implementatie trajecten bij andere huisartspraktijken/-posten.

Inhoud functie:
Ben jij een ervaren doktersassistent die het leuk vindt om andere huisartsenpraktijken/-posten te begeleiden bij implementatie trajecten en/of voor de support afdeling. Het betreft een oproepbasis (detachering) en wij zoeken door het gehele land.
Heb jij met deze systemen ervaring, dan zoeken wij jou.

 

 

Functie eisen:

Ben jij degene die wij zoeken? Dan ben jij de specialist en coach die binnen andere huisartspraktijken/-posten hen zal gaan ondersteunen bij de migratie trajecten en andere implementaties.

Functie eisen:
Gediplomeerd doktersassistent met CGM Callmanager en Zorgdossier (voorheen Labelsoft) ervaring. Wij zoeken meerdere doktersassistenten door het gehele land.

Over onze opdrachtgever:

Over onze opdrachtgever:
CGM HUISARTS is het modernste web-based, onder Windows werkende, informatiesysteem voor de huisarts met: moderne, grafische schermopbouw en integratie met andere Windows applicaties. CGM HUISARTS is een compleet huisartsinformatiesysteem, voorzien van alle functies die nodig zijn in de huisartsenpraktijk: patiëntinformatie, kennisondersteuning en financiële administratie. De gebruikte technologieën zorgen voor een groot gebruiksgemak, zowel in de spreekkamer als daarbuiten. En CGM HUISARTS is klaar voor de toekomstige groei, uitbreiding en/of samenwerking van praktijken en instellingen.

Daarnaast heeft CGM een Callmanager systeem voor huisartsenposten en een Zorgdossier systeem, voorheen onder de naam Labelsoft.

 

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Verantwoordelijk voor deze vacature is: Daphne Hendriks       +31 (0)6 12437776 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#doktersassistent #doktersassistente #huisartsenpraktijk #callmanager #zorgdossier #vacature