Farmacie (Pharmacy)

Inmiddels werken wij een kleine 30 jaar binnen de farmacie en mogen wij ons specialist noemen. De functies binnen de farmacie zijn breed evenals de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Van Sales tot Kwaliteitsmanagement taken en van Farmaceutisch medewerker(-ster), Apothekersassistente tot Apotheker. Binnen Tolman Consultancy investeren wij in kwaliteit en om dit breder in te zetten en de branche te ondersteunen verzorgen wij landelijk intervisie bijeenkomsten voor apothekersassistenten.
De opdrachtgever en de kandidaat staan beide centraal binnen ons werk en hiermee ondersteunen wij een langdurige werkrelatie voor beiden. Dit doen wij op een persoonlijke en betrokken manier. Met onze jarenlange ervaring in deze branche gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat, juiste plek en juiste organisatie.

Wij hebben de afgelopen jaren o.a. de volgende vacatures ingevuld: Beherend Apotheker, 2e Apotheker,  Ziekenhuisapotheker, Projectapotheker, Farmaceutisch medewerker Apothekersassistent, Farmaceutisch Consulent, Senior apothekersassistent/FC voor implementatietrajecten enz.

Interesse neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Wij zijn blij om partner te zijn van:

Farmacie
5 (100%) 1 vote