Farmacie (Pharmacy)

Inmiddels werken wij 30 jaar in de farmaceutische industrie en hebben binnen de farmacie een groot netwerk opgebouwd, wij mogen ons dus een specialist noemen. De functies binnen de farmacie zijn breed evenals de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Van Sales tot Kwaliteitsmanagement taken en van Farmaceutisch medewerker(-ster), Apothekersassistente tot Apotheker.
De opdrachtgever en de kandidaat staan beide centraal binnen ons werk en hiermee ondersteunen wij een langdurige werkrelatie voor beiden. Dit doen wij op een persoonlijke en betrokken manier. Met onze jarenlange ervaring in deze branche gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat, juiste plek en juiste organisatie.

Wij hebben de afgelopen jaren o.a. de volgende vacatures ingevuld: Beherend Apotheker, 2e Apotheker,  Ziekenhuisapotheker, GDS Apotheker, Projectapotheker, Farmaceutisch medewerker, Apothekersassistent, Farmaceutisch Consulent, Teamleider, Farmakundige, Senior apothekersassistent/FC voor implementatietrajecten enz.

Interesse neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.