Intervisie bijeenkomst Junior Apothekersassistenten

By 20 april 2017Intervisie, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Ben jij junior apothekersassistent , dus korter werkzaam dan 3 jaar binnen de farmacie. Meld je dan aan voor deze intervisie bijeenkomsten en ondersteuning.

Wat is intervisie?
Intervisie is een inspirerende methodiek voor iedereen die met en van elkaar wil leren. Bij intervisie kan iedereen een beroep doen op elkaar om mee te denken over persoon- en functie gebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie. Leren van jezelf, van situaties en vooral van en met elkaar

Wat is de werkwijze in de intervisie?
Intervisie wordt ingezet om dilemma’s binnen werksituaties te verhelderen en handreikingen te geven om er effectiever mee om te gaan.
Daphne Hendriks zal vanuit Tolman Consultancy deze intervisie ondersteunen. Daphne is op het netwerkplatform LinkedIn een aparte groep gestart, onder de naam: ‘Intervisie groep voor junior apothekersassistenten’.

Waarom voor iedere apothekersassistente die maximaal 3 jaar werkzaam is?
Tolman Consultancy helpt graag startende apothekersassistenten en geeft graag extra ondersteuning bij ieders vragen. Er komt in het begin veel op iedere startende apothekersassistent af. Daarom krijgt iedereen de mogelijkheid om volledig kosteloos door een coach ondersteund te worden. Alles om te ondersteunen bij een betere aansluiting met de praktijk. Tolman Consultancy begint hier al mee bij de opleidingen, door het geven van maatwerk intervisie gastlessen.

Wat bieden wij aan?

  • Online intervisie platform om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Heb je geen LinkedIn account, maar je wilt graag op de hoogte blijven. Dan kan je mailen naar het volgende mailadres: daphne.hendriks@tolmancs.nl
  • Intervisie bijeenkomsten
  • Coach ondersteuning bij knelpunten en vragen
  • Tolman Consultancy heeft een samenwerking met zeer ervaren apothekersassistenten uit het werkveld, zij ondersteunen deze dienst

Alles om iedereen goed te ondersteunen bij een goede en blijvende aansluiting met het werkveld

Over ons:

Tolman Consultancy is een kleinschalig persoonlijk bureau. In ruim 10 jaar tijd hebben wij een zeer uitgebreid netwerk, brede marktkennis en een goede reputatie opgebouwd in de branches Pharma, Farmacie, Food en Medical. Juist door onze mensgerichte eerlijke en kritische benadering werken we toe naar een duurzame verbinding tussen onze kandidaten en gerenommeerde bedrijven in de branches. En dat maakt onze aanpak uniek.


Heb je interesse voor deze intervisie, schrijf je dan nu in! 

Interesse in onze vacatures, maak een Job Alert aan!