Intramuraal Apotheker regio Amsterdam

By 26 maart 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Altijd als Intramurale apotheker willen werken? Het liefst gericht op farmaceutische ziekenhuisprocessen. Dan zoeken wij jou?

Standplaats: Amsterdam
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Als intramurale apotheker kun je ingezet worden op de aandachtsgebieden(kwaliteitsborging van) farmaceutische productie, de bereiding van oncolytica, de farmaceutische patiëntenzorg, studiemedicatie en de logistiek.

Functie eisen:

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je bent apotheker
  • Je hebt interesse in farmaceutische processen en in het bijzonder in productie, studiemedicatie en logistiek
  • Je bent flexibel
  • Je bent patiëntgericht
  • Je bent een goede teamspeler

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van je ervaring, tussen de € 3.012,- en € 4.378,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 60. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Over onze opdrachtgever:

Onze ziekenhuisapotheek levert de farmaceutische zorg. Onze ziekenhuisapotheek beschikt over GMP, GMP-z, GLP en GDP (ISO) certificeringen en speelt een belangrijke rol in het klinisch onderzoek in twee ziekenhuizen.

Aan onze apotheek zijn zes ziekenhuisapothekers, twee ziekenhuisapothekers-in-opleiding, zes intramurale apothekers en een twintigtal onderzoekers verbonden. De gehele apotheek heeft een omvang van circa 75 medewerkers. 

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb je belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact op te nemen om je mogelijkheden nader te bespreken.

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#farmacie #intramuraal #apotheker #ziekenhuis #vacature #jobs

 

In het kader van GDPR/AVG: Tolman Consultancy zal uw gegevens opnemen in haar database, indien u hier geen toestemming voor geeft dient u dit aan te geven.