Skip to main content

Key Account Manager Oncologie

By 15 december 2021Pharma, Vacatures

Voor een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf zijn wij ter versterking van het crossfunctionele oncologie team in Zuid Nederland op zoek naar (GE) Key Account Manager! Onze opdrachtgever is een flexibele organisatie waarin samenwerking tussen de verschillende afdelingen voorop staat.

 

Standplaats: Zuidelijke helft van Nederland
Functie rol: Commercieel
Branche: Pharma

Inhoud functie:

De Key Accountmanager:
  • Ontwerpt en implementeert het regionaal business & customer engagement plan, in nauwe samenwerking met marketing en medical affairs teneinde de key account resultaten te optimaliseren .
  • Bouwt, ontwikkelt en onderhoudt sterke, inhoudelijke relaties met Key Opinion Leaders in de regio en ondersteunt /ontwikkelt /implementeert initiatieven ter verbetering van de GE oncologische zorg op basis van informatie van health professionals en patiënt behoeften.
  • Leeft de wet- en regelgeving na van de farmaceutische industrie, Draagt het imago en de waarden van het bedrijf uit en werkt samen met alle cross-functionele teamleden.
  • Rapporteert direct aan de Country Operations Lead/Business Unit Manager en is 32- 40 uur per week beschikbaar.

Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO met enige jaren ervaring in de farmaceutische buitendienst.
  • Ervaring en bestaand netwerk in de GE Oncologie is een pré.
  • Je bent innovatief, analytisch, ondernemend, enthousiast, zelfstarter, teamplayer, proactief en flexibel, en hebt affiniteit met diverse digitale communicatie kanalen.

Over onze opdrachtgever:

Wereldwijde innovatieve particuliere onderneming in de farmaceutische industrie met veel aandacht voor de mensen binnen de organisatie.

 


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Of stuur een ons een e-mail met je CV.