Loopbaanbegeleiding – Jouw carrière, jouw droombaan

Loopbaan coaching is jouw persoonlijke ontwikkeling en voor iedereen anders. Tolman consultancy adviseert jou bij het maken van lastige keuzes, voor alle denkbare loopbaanfases. Je begint met werken, dit is de start van jouw loopbaan. Deze vormt de rode draad door jouw carrière. Het doel van loopbaanbegeleiding is om jou te ondersteunen bij het maken van een optimale keuze voor het vervolg van jouw loopbaan. Bij loopbaanbegeleiding gaan we eerst kijken wie je bent en wat je graag zou willen. Daarnaast gaan we samen bekijken wat jouw drijfveren, waarden en overtuigingen zijn. Gericht op jouw ambitie en wens.

 • Hoe vind ik weer plezier en uitdaging in mijn werk?
 • Welke kwaliteiten en talenten heb ik nog meer in huis?
 • Ik blijf in mijn werk tegen dezelfde knelpunten aanlopen, hoe kan ik het anders doen?
 • Ik twijfel of ik de juiste keuzes heb gemaakt.
 • Ik merk dat ik minder energie krijg binnen mijn werk.
 • Wat zijn mijn mogelijkheden, ik merk nu vast te lopen?
 • Ik ben toe aan een volgende stap, maar ik weet niet goed wat ik eigenlijk wil en hoe ik dit aan moet pakken.
 • Ik denk  erover om voor mijzelf te beginnen, is dat een verstandige keuze?

Herkenbaar? Je hebt een leuke baan, waar je vol enthousiasme bent ingestapt, je hebt je ontwikkelt en bent een bepaalde richting op gegaan. In tijden waarin verandering van alle dag is geworden, kan het zomaar zijn dat je merkt dat je baan niet meer past. Het knelt. Jij omgeving is verandert, je baan, je organisatie en of jij bent verandert. Kortom tijd voor iets anders. Het is dan goed om te ontdekken wat je nodig hebt om weer met plezier en energie aan het werk te zijn. Loopbaanbegeleiding van Tolman Consultancy helpt je te ontdekken wat je kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn, welke baan bij je past en welke stappen te zetten richting jouw droombaan. Hierbij onderzoeken we welke mogelijkheden je hebt om je te ontwikkelen binnen je huidige baan. Of ben je beter op je plaats op een andere functie binnen de organisatie waarin je werkt? Misschien is het wel tijd om verder te gaan en je pijlen te richten op een andere organisatie of branche? En hoe ga je dat doen? In alle gevallen, of je nu aan het begin van je carrière staat, er al midden instaat of je de laatste fase van je carrière instapt, in alle gevallen kan onze loopbaanbegeleiding je een stap verder helpen.

Loopbaantraject

We starten met een intake om jouw vraag en doelen helder te krijgen. Naar aanleiding hiervan stellen we een persoonlijk plan van aanpak op en gaan we aan de slag. Daarna ga je met een van onze gekwalificeerde coaches aan de slag met de volgende vragen:

 • Wie ben ik?
 •  Wat kan ik?
 • Hoe doe ik dat?
 • Wat wil ik echt?
 • Waar kan ik dat vinden?
 • Wat heb ik nodig om het te realiseren?

Dit doen we in 6 coaching gesprekken van 60 minuten. Naast de gesprekken, kan een assessment of beroepskeuze test worden ingezet. De trajecten zijn maatwerk en afgestemd op jouw situatie en vraag.

Arbeidsmarkt oriëntatie

Indien blijkt dat je loopbaan buiten je huidige organisatie voortgezet gaat worden, van het loopbaantraject uitgebreid worden met een Arbeidsmarkt oriëntatie traject. Daarin ga je aan de slag met je CV, je motivatiebrief, je sollicitatievaardigheden en het effectief zoeken naar je juiste baan. Zeker als het al even geleden is dat je hebt gesolliciteerd kan dit een nuttige aanvulling zijn. Tenslotte kunnen onze consultants je actief bijstaan in je zoektocht.

Informeer naar de mogelijkheden, onze begeleiding is altijd afgestemd op jouw behoeften.
 • Loopbaan begeleiding: vanaf € 1.645
 • Inclusief assessment vanaf € 2.295
 • Aanvullende arbeidsmarkt oriëntatie vanaf € 795

Tolman Consultancy werkt met professionele, gekwalificeerde en gecertificeerde loopbaancoaches. Wil jij de droombaan vinden, werken met passie, energie en plezier?

Maak een afspraak met ons!

We helpen je graag verder!

Het was een heel fijn gesprek vanochtend en ik vond het erg leuk nader kennis te maken met jullie.
Voor mij was de uitslag een bevestiging en dat is erg fijn.
Ik ga mij eens verdiepen in de mogelijkheden en die zijn er zeker.
Nogmaals erg bedankt, mijn cv ga ik aanpassen en zal hem naar jou toesturen voor eventuele correcties.

Tolman consultancy zijn zeer ervaren mensgerichte professionals, die met je meedenken over je carriere mogelijkheden. Ze gaan graag een stapje verder voor je, in het zoeken binnen hun uitgebreide netwerk. Hartelijk bedankt!