Manager/ Teamleider (ingevuld)

By 21 september 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Snel beschikbaar als tijdelijke Manager / Teamleider voor de dagelijkse aansturing van een team? En daarnaast ook  processen verbeteren en optimaliseren? Beschikbaar z.s.m.  tot mei 2019.

 

Standplaats: Regio Rotterdam
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Als Manager/ Teamleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het team (20 personen) en het proces (waarbij dagelijks aan een groot aantal instellingen met een korte doorlooptijd op afdelingsniveau wordt geleverd) om een kostenbewuste, cliëntgerichte en foutloze dienstverlening te kunnen bieden.

Dat doe je door het team van apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers aan te sturen, te motiveren en ontwikkelen, want het leveren van zorg begint bij goede en enthousiaste medewerkers. Verder ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimaal verlopend operationeel proces; je signaleert niet alleen de kansen om te verbeteren, je weet ook met welke collega’s je dat kunt aanpakken en je rust niet voordat het gelukt is.

Functie eisen:

We zoeken iemand met tenminste HBO niveau. Je kunt dat behaald hebben op het gebied van farmacie, maar dat is geen vereiste. Het is wel van belang dat je affiniteit hebt met dienstverlening in de zorg, je moet je bewust zijn van de kwetsbaarheid van de gezondheid van onze doelgroep.

Verder is het belangrijk dat je niet alleen affiniteit hebt met leidinggeven, maar ook al een aantal jaar ervaring opgedaan met personeelsplanning, het voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken, begeleiden van medewerkers bij ziekte en teamontwikkeling.

Je kunt uiteraard goed samenwerken met je team en ook met de met andere professionals in het bedrijf. Zo is de apotheker voor jou een belangrijke sparringpartner en gezamenlijk komen jullie tot een optimale balans tussen efficiëntie, zorg en kwaliteit. Hiervoor heb je sterke communicatieve vaardigheden nodig, net als een resultaatgerichte insteek en analytisch vermogen.

Beschikbaar z.s.m.  tot mei 2019

Over onze opdrachtgever:

Organisatie die is gespecialiseerd in het leveren van diensten en farmaceutische zorg aan cliënten die verblijven in zorginstellingen.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Verantwoordelijk voor deze vacature is: Marijke Stekelenburg       +31 (0)6 12970720 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#farmacie #apotheek #management #teamleider #Rotterdam #vacature #jobs
Manager/ Teamleider (ingevuld)
Rate this post