Meerdere Account Managers

By 3 april 2018Pharma, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Wij zijn op zoek naar een ervaren resultaatgerichte, positieve , enthousiaste Account Manager voor diverse regio's in Nederland! 

Standplaats: Diverse regio’s
Functie rol: Sales
Branche: Pharma

Inhoud functie:

Wij zijn op zoek naar een Account Manager die in een van de regionale gebieden gaat werken. Hij/zij moet in de regio wonen, zal rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager en zal deel uitmaken van het landelijke salesteam. De Account Manager zal de opname van de producten in de regio faciliteren. Door langdurige relaties op te bouwen met traditionele en niet-traditionele partners, in overeenstemming met het nationaal strategische plan, zal je het bedrijf als partner positioneren, belemmeringen wegnemen en kansen creëren die bijdragen aan de toename van bedrijfsresultaat op een regionaal niveau. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Account Manager, die kan optreden als een pro-actieve ambassadeur, maar tegelijkertijd in staat is strategisch en tactisch te denken, samen met het team, hoe de regionale markt en DMU's optimaal kunnen worden benaderd.
Een inventieve en onafhankelijke self-starter: ideeën ontwikkelen, initiatief nemen en pro-actief werken. De Account Manager moet zijn partners kunnen overtuigen op basis van de inhoud van zijn voorstel. Heeft ervaring in de zorgomgeving. Is snel, integer en een professional. kortom: iedere specialist die in jouw gebied het verschil kan maken voor de implementatie van je productportfolio.

Doelgroep:

Apothekers, Verpleegkundigen, POH’ers, kaderhuisartsen, medische professionals  en belangrijke beslissers binnen je regio, kortom: iedere specialist die in jouw gebied het verschil kan maken voor de implementatie van je productportfolio.

Trefwoorden:

Klantgericht, resultaatgericht, overtuigend, oplossingsgericht, positief, medisch inhoudelijk sterk, pro-actief, authentiek, betrokken, teamplayer, communicatief zeer vaardig, netwerker, flexibel

Functie eisen:

  • HBO of universitair onderwijs
  • Interesse en visie op de snel veranderende marktomgeving binnen de gezondheidszorg
  • Minimaal 4 jaar verkoopervaring in de farmaceutische marktomgeving
  • Succesvolle staat van dienst
  • Het hebben van een actueel netwerk bij longartsen, longverpleegkundigen, kaderhuisartsen en apothekers is een grote pré.
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

Over onze opdrachtgever:

Farmaceutisch bedrijf.

 

 

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb je belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact op te nemen om je mogelijkheden nader te bespreken.

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#vacature #job #farma #accountmanager #sales #Nederland #generiek

 

In het kader van GDPR/AVG: Tolman Consultancy zal uw gegevens opnemen in haar database, indien u hier geen toestemming voor geeft dient u dit aan te geven.