Project Ziekenhuisapotheker ICT regio Oost

By 20 september 2018Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Heb jij affiniteiten met ICT en wil jij een groot project binnen een ziekenhuisapotheek als apotheker opstarten? Dan zoeken wij jou.
 

Standplaats: Enschede
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

De afdeling klinische farmacie staat voor kwaliteit en innovatie in de farmacie. Onze afdeling is dynamisch, patiëntgericht en breed georiënteerd. Wij verzorgen de opleiding tot ziekenhuisapotheker en beschikken over een klinische en een poliklinische apotheek in volledig beheer van ons ziekenhuis. Het team van ziekenhuisapothekers heeft een brug geslagen tussen kliniek en polikliniek en werkt proactief in zowel de 2e als in de 1e lijn. 

Binnen onze vakgroep zijn wij op zoek naar een ziekenhuisapotheker die duidelijk zichtbaar en herkenbaar is in het netwerk van de klinische én poliklinische zorg. Een belangrijk deel van uw werkzaamheden is gericht op farmaceutische zorg in de keten, waarbij u in staat bent om farmaceutische zorgpaden te ontwikkelen en deze aan te laten sluiten bij de zorgpaden in het ziekenhuis. Tevens wordt van u deelname aan automatiseringsprojecten verwacht.

Functie eisen:

Voor de duur van minimaal 6 maanden in het kader van het opstarten van een groot ICT project, zoeken wij een ziekenhuisapotheker.

Onze functie eisen:

  • U bent ziekenhuisapotheker en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • U bent een teamspeler die zelfstandig en probleemoplossend kan handelen.
  • U gedijt in een omgeving waarin samenwerken telt en niet de individuele prestatie.
  • U bezit een flexibele instelling en weet goede contactuele eigenschappen te etaleren.. Als aanvulling op ons team zoeken wij een collega die makkelijk contacten maakt en sterk is in het bouwen van relaties.
  • U bent resultaatgericht, enthousiast, initiatiefrijk, doeltreffend en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • U heeft een visie op de ontwikkelingen van ons vakgebied en bent in staat om koers te bepalen en vast te houden. Daarbij houdt u op een gezonde manier rekening met andere disciplines. U kunt innovatief denken.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. Na benoeming wordt een ontwikkelassessment aangeboden.

Over onze opdrachtgever:

U kunt bij ons ziekenhuis terecht voor alle zorg, ook als deze complex is. We bieden topklinische zorg en op een aantal terreinen bieden we zorg die verder alleen in academische ziekenhuizen te vinden is. Voor sommige behandelingen hebben we een bovenregionale functie. Dit betekent dat ook patiënten van buiten de regio op onze kwaliteit en expertise afkomen. We werken nauw samen met diverse academische centra om u de beste zorg te bieden.

Werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties zin wij altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.800 collega’s, waaronder 220 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.

Wij bieden een salaris afhankelijk van scholing en ervaring. Arbeidsvoorwaarden conform AMS. Het dienstverband is voor onbepaalde tijd, met een proeftijd van 1 jaar.

 

Met het insturen van deze sollicitatie geef ik Tolman Consultancy toestemming om mijn gegevens op te slaan in hun database.


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  Verantwoordelijk voor deze vacature is: Daphne Hendriks       +31 (0)6 12437776 .

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#apotheek #vacature #apotheker #apotheek #ict #farmacie
Project Ziekenhuisapotheker ICT regio Oost
Rate this post