QA coordinator/Validatie Engineer

By 12 maart 2019Public Health, Vacatures

Zou jij, als Validatie Engineer/ QA Coordinator voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van schone lucht,  willen werken?

Denk aan operatiekamers , cleanrooms en laminar flow units.  Je bent actief met het kwalificeren van nieuwbouw , en verbouw van bestaande cleanrooms en aanverwante technische installaties.  

Standplaats: Noord Holland
Functie rol: Quality Management
Branche: Public Health

Inhoud functie:

Als QA coördinator / Validatie Engineer ben je actief met het kwalificeren van nieuwbouw, en verbouw van bestaande cleanrooms en aanverwante technische installaties zoals HVAC, monitoring, etc. Je ondersteunt de projectleiders gedurende de commissioning- en validatiefase van onze eigen nieuwbouwprojecten en stelt de hiervoor benodigde kwalificatieprotocollen en aanverwante validatiedocumenten op. Je zorgt voor afstemming en het definitief overeenkomen van de kwalificatie- (IQ/OQ) en validatiedocumenten (PV), in nauwe samenwerking met onze eigen projectleiders en de kwaliteitsadviseurs van de klant. Gedurende het validatietraject ondersteun je de projectleider bij het correct rapporteren van de uitgevoerde testen, bespreekt deze eventueel met de betrokkenen en draagt zorg voor de definitieve goedkeuring van deze testen, inclusief bijbehorende adequate documentatie.

Naast het inhoudelijk actief zijn tijdens de genoemde projecten ben je kennisdrager en vraagbaak van alle Interflow specifieke procedures, normen en richtlijnen die gelden voor de producten en diensten die Interflow levert en maakt. Je stelt deze procedures op en beheert deze inclusief aanverwante normen en richtlijnen. Je begeleidt en organiseert trainingen om onze eigen medewerkers verder te scholen in nieuwe procedures, normen en richtlijnen.

Functie eisen:

Om succesvol deze functie in te kunnen vullen heb je een afgeronde technische hbo-opleiding en enige jaren relevante werkervaring met validatie in een Farma, Life Sciences of Healthcare georiënteerd bedrijf.
En aanvullend kennis van en ervaring met:

kwalificatiemethodiek met betrekking tot technische installaties en cleanrooms ( "V"-model);
inzicht in de relevante technische processen, HVAC en clean Utilities;
kennis van GMP, ISO 14644, GDP;
proactief handelen;
schriftelijk en mondeling communiceren in het Engels en het Nederlands;
als jij goed kunt communiceren, zelfstandig en klantgericht kunt werken en je goed voelt in een resultaatgerichte hands-on omgeving, dan pas je waarschijnlijk goed bij onze organisatie.
 

 

Over onze opdrachtgever:

Het groeiende bedrijf is onderdeel van een grote Multinational en een specialist op het gebied van schone lucht. Van het ontwerpen van operatiekamers voor een (academisch) ziekenhuis of een kliniek, het produceren van het materiaal in de eigen fabriek, tot het bouwen van de OK. Maar daar houdt het niet op. Na de bouw en de installatie valideren zij de ruimte, en nemen deze eventueel in beheer.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is de Business School van het bedrijf het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Marktconform salaris en een lease auto
Volwassen secundaire arbeidsvoorwaarden pakket
De persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational

 


Heb jij belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

#vacature #validatie #quality #cleanrooms #lucht #tolmancs #interflow