Senior apothekersassistent/FC voor implementatietrajecten

By 19 september 2017Pharmacy, Vacatures

omgekeerd logo Tolman Consultancy

Ben jij een ervaren apothekersassistent of farmaceutisch consulent die het leuk vindt om apotheekteams te begeleiden bij implementatie trajecten?


Standplaats: Utrecht
Functie rol: Pharmacy
Branche: Pharmacy

Inhoud functie:

Je vindt het leuk om nieuwe trajecten te begeleiden en om het apotheekteam hierbij te ondersteunen. Dit kan variëren van 1 tot meerdere dagen, op oproepbasis (detachering).

Functie eisen:

Je bent een ervaren Apothekersassistent of Farmaceutisch Consulent met meerdere jaren ervaring met CGM apotheek (voorheen MIRA).

Over onze opdrachtgever:

Het bedrijf levert een compleet apotheekinformatiesysteem, voorzien van alle functies die nodig zijn in de apotheek: recept-verwerking, medicatiebegeleiding, patiëntvoorlichting, diagnostisch archief, digitaal archief, kassasysteem, logistiek, distributie/baxter, proactief herhalen, robot-ondersteuning, management informatie, een koppeling met de financiële administratie en kennisondersteuning. De gebruikte technologieën zorgen voor een groot gebruiksgemak, zowel aan de balie als achter de schermen. 


Heb je belangstelling voor deze functie aarzel dan niet om contact op te nemen om je mogelijkheden nader te bespreken.

Wil je direct reageren? Dat kan met de Reageer met CV knop. 

Nog geen geschikte vacature gevonden om op te reageren?

Schrijf je dan in!

Of maak een Job Alert aan!

 

In het kader van GDPR/AVG: Tolman Consultancy zal uw gegevens opnemen in haar database, indien u hier geen toestemming voor geeft dient u dit aan te geven.