Teamadverture Dalarna

Een teambuilding programma vol avontuur, uitdaging en cultuur voor bedrijven!

Creëer een sterker en efficiënter team en zorg voor een toenemende positieve sfeer binnen het bedrijf vanuit de prachtige en vooral inspirerende provincie Dalarna in Zweden! Een onvergetelijk en avontuurlijk programma voor diegene die niet alleen willen hiken en survivalen, maar ook wat willen proeven van de bijzondere Zweedse cultuur! foto Quad Brindsjön DalarnaNaar de mooiste unieke uitzichtpunten in de omgeving gereden worden tijdens de Wilderness Wildlife Safari, een waanzinnig leuke sneeuwscooter of quad tour door het bos, hiken en survivalen in de ongerepte natuur van Zweden, slapen in een oude traditionele Zweedse hut in het bos en nog veel meer! Comfort, cultuur en avontuur! Een leuke variatie van verschillende avontuurlijke activiteiten om de provincie Dalarna op verschillende speciale manieren te ervaren!  Inspirerende en uitdagende activiteiten die de zintuigen prikkelen!

Ga terug naar de roots van de werknemers en het bedrijf en creëer een optimale teamspirit tijdens je eigen teambuilding programma.

In overleg met u en onze partner in Zweden, Dalarna Outdoor stellen wij een mooi programma samen wat garant staat voor een fantastische tijd en een sterker team.

stempel_foto Dalarna Outdoor

Kunt u niet wachten neem dan snel contact met ons op!