Testimonials | Ervaringen

Lees hier de testimonials | ervaringen van Kandidaten en Opdrachtgevers met Tolman Consultancy.

I am very excited and pleased to announce that I will start working as Regulatory Affairs Officer for Focus Care Pharmaceuticals B.V. in two weeks. I can hardly wait to start this new chapter after the warm welcome that I received.

I would specially like to thank Marijke Stekelenburg for her time, energy and bringing me in contact with Focus Care Pharmaceuticals B.V.

Fiona

"Voor mijn sollicitatie, die liep via Tolman Consultancy, kwam ik in contact met de consultants in dit bedrijf. Zij zijn zeer ervaren en deskundig en hebben veel kennis van de farmacie wereld. Tijdens onze gesprekken toonden zij een grote betrokkenheid en gaven direct goede feedback. Hun persoonlijke benadering vond ik zeer plezierig. Ik beveel hen van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan !"

Dorine

“Met enthousiaste overtuiging heeft Willem de sollicitatie procedure begeleid. De plezierige en rustige manier hierbij, heeft er zeker toe bijgedragen dat beide partijen steeds meer naar elkaar toe zijn gekomen. De wijze van begeleiding en communicatie hierbij heb ik als zeer prettig, betrokken en professional ervaren. Dank voor de support.”

Remco

"Onlangs ben ik via Willem en Marijke aan een mooi nieuw avontuur en uitdaging begonnen als accountmanager bij een kleine farmaceut. De begeleiding voor, tijdens en na de sollicitatieprocedure was geweldig waarbij de persoonlijke en professionele benadering mij heel goed bevallen is!"

Vincent

"Vanuit onze organisatie waren wij met spoed op zoek naar tijdelijke invalkrachten. Nadat ik deze vraag de deur uit had gedaan werd er al snel contact met mij opgenomen. Tolman Consultancy heeft voor ons gezocht naar potentiële medewerkers. Ze zochten persoonlijk contact om onze wensen in kaart te brengen en is hier verrassend snel mee aan de slag gegaan! Men was heel transparant en gaf tijdig terugkoppeling van de status. Ook dacht men mee over andere mogelijke oplossingen. Uiteindelijk is er geen medewerker naar voren gekomen die aansloot bij onze wensen. Toch ben ik erg blij met de manier waarop Tolman Consultancy dit heeft aangepakt. 100% inzet en enthousiasme. Bedankt"!

Gerrinde Projectleider ICT bij Franciscus Gasthuis & Vlietland

"Heel tevreden met mijn nieuwe aanstelling als Field / Sales Manager.
Deze is tot stand gekomen door de bemiddeling via Tolman Consultancy. Ik heb deze als zeer prettig en professioneel ervaren. Dankzij het goede netwerk van Willem was hij in staat om twee partijen op een prettige manier bij elkaar te brengen. Willem doet dit op een persoonlijke en ook eerlijke manier. Dat helpt beide partijen om tot elkaar te komen. Ik kan iedereen aanbevelen om van zijn diensten gebruik te maken."

Simon

"Tolman consultancy; professionele vakmensen met oprechte interesse. Contact met Willem heb ik als zeer positief ervaren. Mensenkenner pur sang. Hartelijke bedankt voor het vertrouwen!"

Kelly

"Tolman Consultancy heeft mij heel goed geholpen aan een nieuwe baan. Ze werken efficiënt, zijn vriendelijk, communiceren duidelijk en geven goede adviezen. Zij vragen bij elke stap een terugkoppeling hoe het was verlopen en dat vond ik heel prettig".

Fazeela

"Je herkent het wel: door een zwangerschapsverlof van een assistente hou je alle ballen in de lucht, maar het lukt. Iedereen zet een stapje extra, er worden prioriteiten gesteld. We gaan dit redden ondanks de vakantiedrukte! Totdat op een dag een ziekmelding komt waarvan je weet dat dat langdurig is. Blinde paniek! Per direct heb je dan iemand nodig, maar je gaat ook voor kwaliteit. En het is juist die kwaliteit die Tolman Consultancy goed begrijpt. Ze denken mee en vragen goed door en houden woord."

Pharmacist, Frédérique Fiévez

"Na een lange zoektocht naar de juiste functie ben ik terechtgekomen bij Tolman Consultancy. Willem heeft me geholpen met een goede tussenoplossing waar ik na 2 weken al aan de slag kon.
Op de eerste dag werden ik en mijn team verrast met een heerlijke taart geregeld door Willem; bij een nieuw contact hoort een traktatie.
Ik heb veel detacherings- en bemiddelingsbureaus mogen ervaren en helaas komt daar vaak weinig uit. Willem was de eerste die uitgebreid de tijd nam om mij persoonlijk te leren kennen en aan de hand daarvan te kijken wat bij mij past, naast mijn kennen en kunnen.
Ik ben nog steeds op zoek naar een passende functie, maar ik kan zeggen dat ik na veel teleurstellingen met dergelijke bedrijven echt vertrouwen heb in Tolman; vakmensen met persoonlijke interesse".

Wendy

"Professioneel, snel en met enthousiaste gedrevenheid, communiceert dit kleine bureau op heel persoonlijke wijze met hun kandidaten.
De brede kennis en ervaring, naast de informele omgang en communicatie , maakt dat Willem en Marijke jou echt op waarde weten te schatten en je naar de juiste plek kunnen brengen.
Dankzij Willem en Marijke heb ik nu een fantastisch leuke nieuwe job!"

Arianne

“Persoonlijk, betrokken en meedenkend. Dat zijn de woorden die als eerste bij me opkomen als ik aan Tolman Consultancy (TC) denk. Willem van TC heeft door middel van een face to face gesprek uitgebreid de tijd genomen om te weten te komen wat mijn interesses waren op loopbaan gebied en hoe ik tot dit punt in mijn carrière gekomen was. Op deze wijze kon Willem passend advies geven en gericht zoeken. Één ding is zeker, je bent absoluut geen nummer bij TC, wat vaak wel het geval is bij grote recruitment bureaus.”

Claudine

” Kort na een super leuke kennismakingsgesprek met Marijke ging ik dezelfde week al op gesprek bij de opdrachtgever. De ervaring, enthousiasme en eerlijkheid van Marijke heb ik ontzettend gewaardeerd. Ik heb met Marijke altijd mogen sparren over de baan en de voorbereiding van mijn gesprek. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en daarvoor ben ik haar ontzettend dankbaar. Ik zal iedereen die een carrière wilt maken of wilt voorzetten in farma aanraden om een keertje met Tolman Consultancy in gesprek te gaan.”

Nazanin

“Toe aan een nieuwe uitdaging in de farma ben ik terecht gekomen bij Tolman consultancy via hun contacten en uitgebreide netwerk heb ik nu een uitdagende nieuwe functie als product specialist oncology!”

Rita

"Tolman consultancy onderscheid zich van de grote groep, doordat ze niet alleen naar de feiten kijken maar ook kijken naar jou als persoon. Tolman klopte alleen bij mij aan met functies waarvan ik had aangegeven interesse in te hebben. Dat voelde voor mij prettig en betrokken. Als je gaat solliciteren in de farma, kan ik Tolman consultancy van harte aanbevelen!"

Michiel

"Tolman consultancy zijn zeer ervaren mensgerichte professionals, die met je meedenken over je carrière mogelijkheden. Ze gaan graag een stapje verder voor je, in het zoeken binnen hun uitgebreide netwerk. Hartelijk bedankt!"

Sanne

"Voor mij is een sollicitatieprocedure een spannende tijd en ten alle tijde heeft Marijke mij heel goed bijgestaan en gesteund. Als unikum heeft Marijke zowel mij als mijn partner aan een baan geholpen. Ik raad Tolman Consultancy zeker aan, omdat ze altijd opzoek gaan naar een baan die goed past bij jouw kwaliteiten en interesses. Marijke ik ben je dankbaar voor jouw al steun, hulp en betrokkenheid."

Hessam

"Tolman consultancy heeft mij op een zeer prettige manier geholpen bij het zoeken naar een baan. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook of werknemer en werkgever goed bij elkaar passen. Als werkzoekende heb ik jullie ervaren als betrokken, attent en positief in de begeleiding met gevoel voor humor."

Monique

"De benadering van Tolman consultancy is erg persoonlijk en betrokken, ze laten je zien welke kwaliteiten je in huis hebt voor de functie. Dank voor de prettige, open communicatie."

Marianne

"In mooie en opbouwende gesprekken heb ik mijn nieuwe uitdaging in Amerika gevonden. Tolman consultancy heeft een goede kijk op de persoon, competenties en feiten, details en aftersales zijn goed verzorgd, ze staan altijd voor je klaar."

Edwin

"Via het internet ben ik bij Tolman Consultancy terecht gekomen. Al snel laat Willem je op je gemak voelen door goed naar je te luisteren. Willem bereidt zijn gesprekken zeer goed voor en met deze combinatie is hij in staat om je perfect te kunnen helpen met het zoeken van een baan".

David

"Voor opdrachtgevers is Tolman consultancy een echt klankbord, zij dagen je uit verder te kijken dan de functieomschrijving. Men is sterk in het vinden van aanvullende persoonseigenschappen die een team versterken."

Hans

"Na vier jaar in de adviesbranche wilde ik graag een overstap maken naar de farmaceutische industrie / medical devices. Door het ruime netwerk van Tolman consultancy heb ik deze kans kunnen krijgen."

Anne

"Na een enthousiast en prettig kennismakingsgesprek met Marijke ben ik niet veel later uitgenodigd door een opdrachtgever. Tijdens het proces van meerdere gesprekken waren Willem en Marijke enorm betrokken. Het was prettig om met hen te kunnen evalueren, sparren en voorbereiden. Ondanks dat ik zelf nog zoekende was naar de volgende stap, wisten zij mij precies de goede stap in mijn loopbaan te laten maken. Ik kan iedereen Tolman Consultancy van harte aanbevelen!"

Maran

"Door de professionele en enthousiaste houding van Tolman consultancy tijdens onze eerste gesprekken kreeg ik al snel vertrouwen in een goede 'match' met de onderneming. Ik ben ze dan ook nog steeds dankbaar voor deze mooie vervolgstap in mijn carrière in de Food branche!"

Janneke

"Tolman consultancy is erg betrokken en enthousiast, zij hadden precies door wat ik belangrijk vind en me bij de juiste werkgever voor de perfecte functie aangeboden!"

Hanneke

"Tolman consultancy is een bureaus die via het no-cure-no-pay principe werkt maar daarbij niet alleen voor de “low hanging fruits” gaat. Persoonlijke aandacht en vasthoudendheid zijn hun kenmerken!"

Alex

"Het gesprek dat ik had bij Tolman consultancy was erg prettig. Zij tonen veel interesse in de kandidaat en zijn daarnaast erg eerlijk. Als dit bedrijf gelooft in de kandidaat dan wordt dit ook meerdere keren uitgesproken. Door dit vertrouwen in de kandidaat en de bereidheid om diens vragen te beantwoorden zorgt men ervoor dat de kandidaat optimaal naar het sollicitatiegesprek gaat. Mede door Tolman consultancy heb ik als net afgestudeerde de kans gekregen om als Rayonmanager aan de slag te gaan bij een farmaceut."

Jelmer

“Tolman consultancy is een betrouwbaar, enthousiast en betrokken bedrijf. Dankzij hun persoonlijke en kundige manier van werken heb ik een baan gevonden die bij mij past. Ik kan hen van harte aanbevelen."

Dirk-Jan

"Tolman Consultancy, jullie hebben ons super geholpen met het aandragen van hele fijne en bekwame assistentes.
Heel erg bedankt!"

Apotheker Eva

Wil je meer weten van ons, neem dan contact op met Tolman Consultancy!