Testimonials

Lees hier de ervaringen van Kandidaten en Opdrachtgevers met Tolman Consultancy.

"Op een moment dat ik belangrijke keuzes moest maken wat mijn werk betreft, heeft Daphne zich op een open, betrokken en professionele manier voor mij ingezet. Dit heeft mij geholpen mijn interesses en competenties duidelijk te krijgen. Ik heb inmiddels een nieuwe baan gevonden, die naar verwachting goed bij mij past"

Christien

"Je herkent het wel: door een zwangerschapsverlof van een assistente hou je alle ballen in de lucht, maar het lukt. Iedereen zet een stapje extra, er worden prioriteiten gesteld. We gaan dit redden ondanks de vakantiedrukte! Totdat op een dag een ziekmelding komt waarvan je weet dat dat langdurig is. Blinde paniek! Per direct heb je dan iemand nodig, maar je gaat ook voor kwaliteit. En het is juist die kwaliteit die Daphne goed begrijpt. Ze denkt mee en vraagt goed door en houdt woord. Daphne is er dan voor jou en niet andersom!"

Pharmacist, Frédérique Fiévez

"Na een lange zoektocht naar de juiste functie ben ik terechtgekomen bij Tolman Consultancy. Willem heeft me geholpen met een goede tussenoplossing waar ik na 2 weken al aan de slag kon.
Op de eerste dag werden ik en mijn team verrast met een heerlijke taart geregeld door Willem; bij een nieuw contact hoort een traktatie.
Ik heb veel detacherings- en bemiddelingsbureaus mogen ervaren en helaas komt daar vaak weinig uit. Willem was de eerste die uitgebreid de tijd nam om mij persoonlijk te leren kennen en aan de hand daarvan te kijken wat bij mij past, naast mijn kennen en kunnen.
Ik ben nog steeds op zoek naar een passende functie, maar ik kan zeggen dat ik na veel teleurstellingen met dergelijke bedrijven echt vertrouwen heb in Tolman; vakmensen met persoonlijke interesse".

Wendy

"Professioneel, snel en met enthousiaste gedrevenheid, communiceert dit kleine bureau op heel persoonlijke wijze met hun kandidaten.
De brede kennis en ervaring, naast de informele omgang en communicatie , maakt dat Willem en Marijke jou echt op waarde weten te schatten en je naar de juiste plek kunnen brengen.
Dankzij Willem en Marijke heb ik nu een fantastisch leuke nieuwe job!"

Arianne

“Persoonlijk, betrokken en meedenkend. Dat zijn de woorden die als eerste bij me opkomen als ik aan Tolman Consultancy (TC) denk. Willem van TC heeft door middel van een face to face gesprek uitgebreid de tijd genomen om te weten te komen wat mijn interesses waren op loopbaan gebied en hoe ik tot dit punt in mijn carrière gekomen was. Op deze wijze kon Willem passend advies geven en gericht zoeken. Één ding is zeker, je bent absoluut geen nummer bij TC, wat vaak wel het geval is bij grote recruitment bureaus.”

Claudine

” Kort na een super leuke kennismakingsgesprek met Marijke ging ik dezelfde week al op gesprek bij de opdrachtgever. De ervaring, enthousiasme en eerlijkheid van Marijke heb ik ontzettend gewaardeerd. Ik heb met Marijke altijd mogen sparren over de baan en de voorbereiding van mijn gesprek. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en daarvoor ben ik haar ontzettend dankbaar. Ik zal iedereen die een carrière wilt maken of wilt voorzetten in farma aanraden om een keertje met Tolman Consultancy in gesprek te gaan.”

Nazanin

“Toe aan een nieuwe uitdaging in de farma ben ik terecht gekomen bij Tolman consultancy via hun contacten en uitgebreide netwerk heb ik nu een uitdagende nieuwe functie als product specialist oncology!”

Rita

"Tolman consultancy onderscheid zich van de grote groep, doordat ze niet alleen naar de feiten kijken maar ook kijken naar jou als persoon. Tolman klopte alleen bij mij aan met functies waarvan ik had aangegeven interesse in te hebben. Dat voelde voor mij prettig en betrokken. Als je gaat solliciteren in de farma, kan ik Tolman consultancy van harte aanbevelen!"

Michiel

"Tolman consultancy zijn zeer ervaren mensgerichte professionals, die met je meedenken over je carrière mogelijkheden. Ze gaan graag een stapje verder voor je, in het zoeken binnen hun uitgebreide netwerk. Hartelijk bedankt!"

Sanne

"Voor mij is een sollicitatieprocedure een spannende tijd en ten alle tijde heeft Marijke mij heel goed bijgestaan en gesteund. Als unikum heeft Marijke zowel mij als mijn partner aan een baan geholpen. Ik raad Tolman Consultancy zeker aan, omdat ze altijd opzoek gaan naar een baan die goed past bij jouw kwaliteiten en interesses. Marijke ik ben je dankbaar voor jouw al steun, hulp en betrokkenheid."

Hessam

"Tolman consultancy heeft mij op een zeer prettige manier geholpen bij het zoeken naar een baan. Men kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar ook of werknemer en werkgever goed bij elkaar passen. Als werkzoekende heb ik jullie ervaren als betrokken, attent en positief in de begeleiding met gevoel voor humor."

Monique

"De benadering van Tolman consultancy is erg persoonlijk en betrokken, ze laten je zien welke kwaliteiten je in huis hebt voor de functie. Dank voor de prettige, open communicatie."

Marianne

"In mooie en opbouwende gesprekken heb ik mijn nieuwe uitdaging in Amerika gevonden. Tolman consultancy heeft een goede kijk op de persoon, competenties en feiten, details en aftersales zijn goed verzorgd, ze staan altijd voor je klaar."

Edwin

"Tolman consultancy is erg betrokken en enthousiast, zij hadden precies door wat ik belangrijk vind en me bij de juiste werkgever voor de perfecte functie aangeboden!"

Hanneke

"Voor opdrachtgevers is Tolman consultancy een echt klankbord, zij dagen je uit verder te kijken dan de functieomschrijving. Men is sterk in het vinden van aanvullende persoonseigenschappen die een team versterken."

Hans

"Na vier jaar in de adviesbranche wilde ik graag een overstap maken naar de farmaceutische industrie / medical devices. Door het ruime netwerk van Tolman consultancy heb ik deze kans kunnen krijgen."

Anne

"Na een enthousiast en prettig kennismakingsgesprek met Marijke ben ik niet veel later uitgenodigd door een opdrachtgever. Tijdens het proces van meerdere gesprekken waren Willem en Marijke enorm betrokken. Het was prettig om met hen te kunnen evalueren, sparren en voorbereiden. Ondanks dat ik zelf nog zoekende was naar de volgende stap, wisten zij mij precies de goede stap in mijn loopbaan te laten maken. Ik kan iedereen Tolman Consultancy van harte aanbevelen!"

Maran

"Door de professionele en enthousiaste houding van Tolman consultancy tijdens onze eerste gesprekken kreeg ik al snel vertrouwen in een goede 'match' met de onderneming. Ik ben ze dan ook nog steeds dankbaar voor deze mooie vervolgstap in mijn carrière in de Food branche!"

Janneke

"Tolman consultancy is een bureaus die via het no-cure-no-pay principe werkt maar daarbij niet alleen voor de “low hanging fruits” gaat. Persoonlijke aandacht en vasthoudendheid zijn hun kenmerken!"

Alex

"Het gesprek dat ik had bij Tolman consultancy was erg prettig. Zij tonen veel interesse in de kandidaat en zijn daarnaast erg eerlijk. Als dit bedrijf gelooft in de kandidaat dan wordt dit ook meerdere keren uitgesproken. Door dit vertrouwen in de kandidaat en de bereidheid om diens vragen te beantwoorden zorgt men ervoor dat de kandidaat optimaal naar het sollicitatiegesprek gaat. Mede door Tolman consultancy heb ik als net afgestudeerde de kans gekregen om als Rayonmanager aan de slag te gaan bij een farmaceut."

Jelmer

“Tolman consultancy is een betrouwbaar, enthousiast en betrokken bedrijf. Dankzij hun persoonlijke en kundige manier van werken heb ik een baan gevonden die bij mij past. Ik kan hen van harte aanbevelen."

Dirk-Jan