Welkom op de Training en Development pagina van Tolman Consultancy.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen maximaal kan presteren als je plezier hebt in wat je doet. Als werving & selectiebureau hechten wij veel waarden aan het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en organisatie. Om deze match ook op de lange termijn goed te houden is het van belang dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en mee kunnen blijven gaan in de ontwikkelingen van de organisatie. De uitdaging voor iedere organisatie is toch wkerensa puzzelwegel hoe kan ik het talent en potentieel van mijn medewerkers zo optimaal benutten en inzetten, met aandacht voor zowel de organisatie als de mens.

Omdat onze betrokkenheid bij onze klanten en kandidaten niet ophoud bij het plaatsen van nieuwe medewerkers, hebben wij een uitgebreid trainings- en development programma om je blijvend te kunnen ontwikkelen en de groei te realiseren die je nodig hebt, als mens en als organisatie.

Tolman Consultancy organiseert in samenwerking met een aantal externe partijen interessante en verbindende trainingen en workshops.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op!