Welkom op de Training en Development pagina van Tolman Consultancy.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen maximaal kan presteren als je plezier hebt in wat je doet. Als werving & selectiebureau hechten wij veel waarden aan het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en organisatie. Om deze match ook op de lange termijn goed te houden is het van belang dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en mee kunnen blijven gaan in de ontwikkelingen van de organisatie. De uitdaging voor iedere organisatie is toch wkerensa puzzelwegel hoe kan ik het talent en potentieel van mijn medewerkers zo optimaal benutten en inzetten, met aandacht voor zowel de organisatie als de mens.

Omdat onze betrokkenheid bij onze klanten en kandidaten niet ophoud bij het plaatsen van nieuwe medewerkers, hebben wij een uitgebreid trainings- en development programma om je blijvend te kunnen ontwikkelen en de groei te realiseren die je nodig hebt, als mens en als organisatie.

Naast individuele coaching en begeleiding op maat aan organiseren trainingen en workshops rondom persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je je individueel voor inschrijven, er is ook de mogelijkheid deze in-company te organiseren. Om goed te presteren en plezier te hebben in je werk is het team waarin je werkt van groot belang. Hoe zorg je ervoor dat het team een echt team is, dat elkaar versterkt, open communiceert en het goed heeft met elkaar? Ook hierin organiseert Tolman Consultancy een aantal interessante en verbindende trainingen en workshops.

En wat denk je van onze intervisie bijeenkomsten speciaal voor Accountmanagers. Waar je los van de inhoud eens van gedachte kunt wisselen over je vak, waar loop je tegen aan in je dagelijks werk, hoe lossen andere die dingen op. Hoe kun je je ontwikkelen en leer van elkaar.