Werving & Selectie

In deze tijd durf je het W&S woord bijna niet meer te gebruiken, maar maak kennis met ons en ervaar het verschil.
De Healtcare staat voor grote veranderingen, een andere aanpak vraagt om andere vaardigheden. En soms om andere mensen. Als er een nieuwe impuls nodig is voor je team, zoeken wij die. Wij kennen niet alleen de mensen, maar ook de behoeften. Het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Wanneer mensen zakelijk groeien, groeit de organisatie mee en hierbij willen wij graag helpen.

Wij hebben een oog voor bedrijfscultuur en een neus voor talent.

Tolman Consultancy helpt organisaties met het vinden van tijdelijk of vast personeel, wij nemen de zorg uit uw handen. Wij steunen kandidaten bij de ontwikkeling van hun carrière.
Als specialist in Recruitment kan Tolman consultancy, naast het invullen van vacatures ook zorgdragen voor Headhunting, Executive Search, of het recruitment proces deels of zelfs volledig van u overnemen. Zodat uw organisatie zich bezig kan houden met het kernproces. Zo kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging maar ook een kostenbesparing tegemoet zien.
Er zijn veel mogelijkheden een vast maand abonnement, maar het is ook mogelijk via een uurtarief. Je weet als bedrijf precies wat je recruitment kosten zullen zijn.
Daarnaast is het mogelijk om uit naam van uw bedrijf te werven en evt. interviews bij u op het bedrijf te laten plaats vinden.
Kortom maatwerk.

Bij Tolman Consultancy ligt de focus op de healthcare en Food industrie met name op posities HBO-niveau en hoger. Door onze jarenlange ervaring in de bio- farmaceutische en food industrie en gezondheidszorg beschikken we over een omvangrijk netwerk.