Workshop ademhaling, mindset en kou

Wim Hof Methode

Deze methode kenmerkt zich door eenvoud en effectiviteit en bestaat uit 3 componenten:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Graduele blootstelling aan koude (ijsbad)
  • Trainen van eigen mindset/concentratie/instelling veranderen

Door het volgen van deze workshop kom je meer te weten over concentratie-, ademhalings- en lichamelijke technieken. Door zelf deze technieken te beheersen kun je beter contact maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem (deels) beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren.

Wat kan je na de workshop?

  • Je hebt basiskennis van de theoretische kant van de drie WHM componenten.
  • Je hebt basiskennis van de praktische uitwerking van de drie WHM componenten.
  • Je hebt basisvaardigheid om de WHM zelfstandig te praktiseren en verder te ontwikkelen.
  • Je hebt kennis omtrent de veiligheid betreffende de beoefenen van de WHM.

De voordelen van een koude douche/bad: Een gezonder vatenstelsel, een sterker immuunsysteem, verbeterde sportprestaties, natuurlijke antidepressiva, superfocus, hogere vetverbranding, betere insulinegevoeligheid.

De voordelen van de Wim Hof Ademhaling: Bewuste beïnvloeding van het immuunsysteem, minder ontstekingen en een betere zuurgraad in je lichaam, minder verzuren bij sportprestaties, een beter metabolisme (energiesysteem), diepe meditatieve rust.

Heb je ziekte van Raynaud, hart- en/of vaatziekte of een versnelde schildklierwerking laat het ons dan even weten. Heb je een andere aandoening en twijfel je of je in een ijsbad kan stappen neem dan contact op met je huisarts. Deelname is verder op eigen risico.

Wij werken voor deze workshop samen met Ice Cube Events. Ronald is een ervaren gecertificeerd Wim Hof Instructeur, Personal trainer en Hormoonfactortrainer. Lilian is coach en samen geven zij Wim Hof Methode workshops, lezingen, ademhalingstrainingen.

logo Icecube event
contactknop