Onze Workshop gedreven of gepassioneerd. Leef vanuit je hart.

Blijf jij leven in de aanpassing, steeds harder je best doen om waardering te krijgen, maar met een knagend gevoel dat blijft hoeveel je ook verzamelt, hoe hard je ook werkt en je best doet.

Ergens ben je gaan leven vanuit angst en controle. Je leeft je leven vanuit je hoofd, Je hebt je gevoel, kwetsbaarheid weggedrukt en bent gaan doen wat ooit nodig was om oké gevonden te worden en daar ben je ook nog verdomd goed geworden.
Kwetsbaarheid en leven vanuit je hart gaat over jou. Wat heb jij nodig, hoe verlos je je zelf van dat beklemmende gevoel van het is nooit genoeg, nooit goed genoeg.

In deze inspirerende workshop leggen we uit hoe logisch het is dat je vanuit je hoofd leeft en hoe waardevol het is om vanuit je hart te leven. Daarnaast gaan we een aantal stappen zetten op de route van hoofd naar hart. In deze workshop draait het om inzicht, herkenning en het verlangen om te bewegen van hoofd naar hart. Ervaar de kracht van jouw kwetsbaarheid, en nee dit is geen zwakte

Introductie workshop: Van hoofd naar hart 2 uur Workshop Werken vanuit jouw passie 4 uur

Deze workshop kan als incompany trraining gegeven worden, maar wordt ook een aantal keer per jaar in het land georganiseerd. Vraag aan ons wanneer de eerst volgende mogelijkheid is.

Onze trainers kijken ernaar uit je te ontmoeten.

contactknop